LOADING

Zoeken..

Share

De beste plekken om een hapje te eten in Kijkduin? Dit zijn ze!

Dit zijn de beste plekken om heerlijk te kunnen eten op Kijkduin.

Lekker eten in Kijkduin? Hier kan dat!

Op zoek naar een plek om eens heerlijk te dineren in Kijkduin? Wij zetten de beste plekken voor jou op een rij!

De beste strandtenten van Kijkduin

Bij Marmaris Kijkduin worden gerechten bereid vanuit de authentieke Turkse keuken. De gerechten staan voor hoge kwaliteit en er wordt uitsluitend gebruikt gemaakt van verse producten. Je kan er terecht voor zowel lunch als het diner. Wil je een iets anders eten dan is Marmaris zeker een bezoek waard! Marmaris scoort een 8,7 op Iens.nl.

Ben je op zoek naar “The Best Burgers in Town”? Dan is Tios Burgers & Bites de plek om naar toe te gaan. Het eetcafé aan de boulevard biedt een keuze uit vlees, vis of vegetarische burgers die allen bereid zijn op de houtkoolgrill. Tios is het hele jaar geopend en organiseert in de winter verschillende activiteiten zoals Stand-Up Comedy Shows en Walking Dinners. Tios Burger & Bites scoort een 8,7 op Iens.nl!

Bij Strandtent 14 geniet je zowel van het ontbijt en de lunch als het diner. Op de kaart staan vis, vlees en vegetarische gerechten die gegrilld worden op de Big Green Egg. Naast eten kan je bij Strandtent 14 ook terecht voor feesten en partijen. Strandtent 14 scoort een 8,5 op Iens.nl.

Op zoek naar een plek om Tapas te eten? Dan is Beachclub LEEF zeker een aanrader. Bij LEEF geniet je voor 22,50 per persoon van heerlijke mediterrane tapas. Het gebruik van verse ingrediënten staat centraal bij LEEF. LEEF is ook beschikbaar voor bruiloften en feesten. Beachclub LEEF scoort een 8,5 op Iens.nl.

Beachclub Titus is in 2015 door onze zuiderburen benoemt tot beste strandtent van Nederland. Bij Titus kan je terecht voor zowel heerlijke gerechten als een drankje. Maar ook voor bijvoorbeeld een High Tea of High Wine. Wil je nou echt eens iets anders doen? Bij Titus kan je ook terecht voor feesten, vergadering, bedrijfsuitjes en bruiloften. Beachclub Titus scoort een 8,3 op Iens.nl.

Naast Titus bevindt zich Beachclub At Sea. Bij At Sea kan je terecht voor ontbijt, lunch en diner. Geniet van een veelzijdige kaart en gerechten die bereid zijn op de Oklahoma Joe BBQ. Ook voor partijen, vergaderingen en bruiloften kan je terecht bij At Sea. Beachclub At Sea scoort een 8,3 op Iens.nl.

Natuurlijk heeft Kijkduin veel meer plekken te bieden waar heerlijk gegeten kan worden. Staat jouw favoriet in deze lijst of heb jij een andere vaste plek? Laat het ons weten!

Tags: