LOADING

Zoeken..

Share

De leukste watersporten in Scheveningen

Wil je lekker sportief bezig zijn in de zee op Scheveningen? Dit zijn de leukste watersporten die je kunt uitoefenen in Scheveningen.

De leukste watersporten in Scheveningen

Op het strand van Scheveningen is er natuurlijk veel te doen. Maar wat nou als je het water in wilt gaan? Dit zijn de leukste watersporten die je kunt doen in Scheveningen.

Watersport Scheveningen

Bij Watersport Scheveningen houden ze wel van snelheid! Zo bieden ze de mogelijkheid om te RIBvaren op zee. Een RIB (Rigid Inflatable Boats) worden vaak gebruikt door politie-instanties en Special Forces om snel ter plaatsen te zijn. Ze zijn dan ook gemaakt om hoge snelheden te halen. Bij Watersport Scheveningen kan je kiezen tussen een van de TWIN JokerBoats’s die ruimte bieden voor 8 personen of de Dynamite die ruimte biedt voor wel 14 personen!

Naast RIBvaren heb je bij Watersport Scheveningen ook de mogelijkheid om op een Hoverboard of Flyboard te stappen of in het harnas van een Jetpak te klimmen. Bij al deze sporten krijg je eerst een uur les van de gecertificeerde instructeurs voordat je zelf de lucht in mag.  Het is niet voor iedereen weggelegd maar zeker het proberen waard!

Toch liever met 130 PK over de Noordzee sjezen? Ook dat is mogelijk! Watersport Scheveningen verhuurt namelijk ook waterscooters. Mocht je nog geen ervaring hebben met het besturen van een waterscooters zijn de instructeurs er om je op weg te helpen.

Als je het liever iets rustiger aan wilt doen kan je altijd nog kiezen voor een vaartocht op de bananenboot.

Surfen op Scheveningen

Altijd al willen leren surfen? Op Scheveningen zijn er meerdere surfscholen die beginnerslessen en cursussen bieden. Zo is er de surfschool Aloha Surf. Bij Aloha Surf krijg je les van ISA gediplomeerde instructeurs die in het bezit zijn van Beachlifeguard diploma’s. Zo weet je zeker dat je in goede handen bent.

Ook bij Hart Beach Quicksilver Surfschool krijg je les van gecertificeerde instructeurs die zowel zomers als ’s winters voor je klaar staan. Ook voor de aanschaf van je surfgear kan je bij Hart Beach terecht.

Als laatste kan je nog bij Surfschool The Shore terecht. Als enige surfschool krijg je bij The Shore sta-garantie. Dit houdt in dat je bij de all-in cursus zeker je eerste golfrit maakt. Wil dit nou niet lukken? Dan krijg je elke volgende les gratis tot dat het wel lukt! Ook maken de instructeurs gebruik van een Skills-sheet zodat je zelf ook de vorderingen bij kunt houden.

Voor zowel jong als oud is er een ruim aanbod aan leuke activiteiten in en op het water van Scheveningen!

Tags: