LOADING

Zoeken..

Share

De mooiste trouwlocaties op het strand – Den Haag

Op zoek naar een bijzondere locatie voor jouw bruiloft? Dit zijn de mooiste trouwlocaties op het strand in Den Haag.

Trouwen op het strand? Dit zijn de mooiste plekjes!

Ben jij van plan om jou grote dag op een andere manier te vieren? Het strand is de ideale plek voor een prachtige bruiloft. Wij hebben de mooiste locaties voor je uitgezocht. Maak gebruik van Lovda om de rest van je bruiloft regelen. Maar eerst de mooiste trouw locaties aan het strand.

Beachclub Titus

Beachclub Titus is de eerste strandtent van Kijkduin en heeft daarmee een unieke locatie die er voor zorgt dat de intieme privésfeer van de bruiloft gewaarborgd blijft. Naast de rustige omgeving is er ook een besloten privé terras beschikbaar en zijn er zalen van verschillende grootte beschikbaar. Mocht het slecht weer zijn? Geen nood! Titus heeft verschillende terrassen met flexibele overkappingen. Als kers op de taart verzorgd Titus een huisgemaakte bruidstaart en is het mogelijk om te barbecueën op het strand.

Beachclub People

Beachclub People biedt een prachtige lichte locatie op het strand van Kijkduin. Met een ruime zaal en terras in de zon is er genoeg ruimte om een spetterend feest te organiseren.

Beachclub At Sea

Bij Beachclub At Sea wordt alle stress van het plannen van een bruiloft uit handen genomen. Met een mooie ruime locatie en verschillende terrassen is er genoeg ruimte voor 450 mensen. Mocht het weer tegen zitten kunnen de terrassen ook overkapt worden. Verder zorgt At Sea voor de trouwambtenaar, de muziek, de bruidstaart en het draaiboek. Heerlijk ontspannen trouwen! Dat is het motto.

Whoosah

Whoosah bevindt zich op het strand van Scheveningen en biedt een eigentijdse hippe locatie. De locatie is bezet met steigerhouten banken, berkenbomen en felgekleurde kussens op het terras en biedt ruimte voor 200 gasten. Bij Whoosah is het mogelijk om te barbecueën.

Strandclub Naturel

Strandclub Naturel biedt een prachtige locatie op het strand van Scheveningen, aan het einde van het Zwarte Pad. De witte strandtent met een veranda vol bloemen en planten biedt een oase van rust en eenvoud. Perfect voor een stijlvol en sfeervol huwelijk.

Strandtent 14

Bij Strandtent 14 wordt de bruiloft uit handen genomen door de gastvrouw. Zij begeleid de bruiloft en zorgt dat ervoor dat het bruidspaar nergens anders meer aan hoeft te denken. Met een mooie locatie op het strand van Kijkduin is Strandtent 14 een uiterst geschikte locatie.

Paviljoen De Witte

Paviljoen De Witte bevindt zich in Scheveningen. Een prachtige locatie met een privéterras en privé parkeerplekken. De locatie biedt meerdere zalen waarvan een met een panoramisch zicht over zee.

Trouwen op het strand hoeft niet stressvol te zijn en het weer hoeft ook geen te spelen. Met deze prachtige locaties is er voor ieder wat wils.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *