LOADING

Zoeken..

De origineelste bedrijfsuitjes op het strand – Den Haag

Share

De origineelste bedrijfsuitjes op het strand – Den Haag

Plan een bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden met een van deze leuke, spannende en originele activiteiten.

Bedrijfsuitje op het strand

Op zoek naar een bedrijfsuitje in Den Haag waar jouw medewerkers nog lang over na zullen praten? Dit zijn de leukste activiteiten om te doen op het strand.

Vliegeren / Powerkiten

Maak kennis met het powerkiten in deze activiteit. Onder leiding van instructeurs leer je hoe je een Nasawing vlieger kunt vliegeren. Bij voldoende wind kan je meegesleurd worden door het zand of zelfs spectaculaire sprongen maken. Durf jij het aan? Powerkiten kan gecombineerd worden met verschillende activiteiten, zoals: beachvolleybal, beach golf, zandsculptuur bouwen, segway tocht en nog veel meer. Deze activiteit kan met 15 tot 50 mensen worden uitgevoerd.

Expeditie Robinson

Afgeleid van het TV programma Expeditie Robinson. Op het strand kan je nu jouw eigen Expeditie Robinson avontuur ervaren. Met een mix van doe, denk en durf opdrachten wordt jouw team op die proef gesteld met als doel: Overleven! Met jouw team speel je verschillende proeven en het doel is om de proef als eerst te volbrengen. Lukt het jouw team om zo veel mogelijk proeven te volbrengen en de bekroond te worden tot de Ultieme Robinson? Kortom, een dag vol actie, avontuur en emoties.

Off Road Biken

Wil je een sportief uitje? Ga dan Off Road Biken door de duinen en over het strand. Het Off Road Biken kan gecombineerd worden met puzzel- en doe opdrachten. Maar ook met spellen, zoals bijvoorbeeld: frisbee. Verder heb je de mogelijkheid om na het biken een picknick of een barbecue te houden op het strand of in de duinen. Deze activiteit kan worden uitgevoerd met 10 tot 100 personen.

Archery Tag

Beeld je het volgende in: een combinatie van paintball, boogschieten en trefbal. Dat is Archery Tag! Het spel begint met een introductie in boogschieten. Hier leer je alle basis technieken van het schieten. Als iedereen na een paar rondes klaar voor de strijd is begint het echte spel. Archery Tag kan in een competitie of toernooi vorm gespeeld worden, maar ook in combinatie met andere activiteiten, zoals: beachsoccer, longboarden, vliegeren, volleybal en blokarten. Deze activiteit kan met 15 tot 60 personen gespeeld worden.

Beach Escape

Bij Beach Escape speel je een Escape Room uit op het strand! Met niks anders dan een cryptische plattegrond, een speciale Beach Escape App en bijbehorende Escape Materials moeten jullie de vloedlijn bereiken. In teams van 6 personen ga je gedurende 2 uur lang proberen te ontsnappen. Teamwork en is in dit spel van ‘levensbelang’.  Beach Escape kan met 20 tot 100 mensen gespeeld worden.

Neem jouw collega’s eens mee naar het strand voor een activiteit die ze nooit zullen vergeten!

Tags: