LOADING

Zoeken..

Share

Dit zijn DE strandtenten in Scheveningen

Op zoek naar een leuke strandtent in Scheveningen? Dit zijn DE strandtenten waar je geweest moet zijn!

De ultieme Scheveningse Strandtenten Guide!

Loop jij ook altijd zo verdwaald rond in Scheveningen op zoek naar een leuk plekje om lekker te kunnen eten? Met een maag die luid genoeg knort dat ze die op Kijkduin nog kunnen horen? Wij helpen je uit de brand met onze ultieme Scheveningse Strandtenten guide.

Hotspots

Wat zijn nou de echte hotspots van Scheveningen? Natuurlijk zullen de meningen verschillen, maar als je aan mensen vraagt om een strandtent te noemen in Scheveningen zullen vele al snel een van de volgende namen roepen:

  • Barbarossa
  • Solbeach
  • The Fat Mermaid
  • Culpepper

Barbarossa is een strandtent die zich richt op vers, puur en eerlijk. De gerechten hebben een Mediterrane of Aziatische touch. Naast lekker eten geniet je bij Barbarossa ook van de omgeving. De strandtent is namelijk prachtig ingericht. Een echte eyecatcher.

Bij Solbeach ben je de baas over je eigen barbecue. Je kan kiezen tussen verschillende schotels met vlees, vis, groenten of een mix. Daarna is het aan jou om zelf je eten te roosteren. Een hele ervaring dus. Mocht je geen zin hebben om zelf je eten te bereiden kan je natuurlijk ook kiezen uit andere gerechten gemaakt door de chef.

The Fat Mermaid is een strandtent die er net net wat anders uit ziet dan we gewend zijn. Desalniettemin is het eten bij The Fat Mermaid heerlijk en elke vrijdag is Fat Friday. Tijdens Fat Friday kan je met gratis entree heerlijk dansen op soul, funk, disco, boogie en house muziek.

Ook Culpepper houdt zich bezig met duurzaam ondernemen. Alle gerechten zijn gemaakt met de beste biologische producten en met zoveel mogelijk lokale producten. Bij Culpepper kan je terecht voor verse vis, groente, wijn en cocktails.

Naast deze vier zijn er natuurlijk nog veel meer andere strandtenten. Zoals bijvoorbeeld Simonis aan Zee. De bekende viswinkel heef op het strand ook een strandpaviljoen waar je heerlijk kunt genieten van vis.

Of bijvoorbeeld Zeezicht. Zeezicht is een van de oude rotten in het vak. Al 35 jaar bevindt Zeezicht zich naast de pier. Naast de heerlijke vleesgerechten, zoals spareribs en karbonade, kan je er ook terecht voor een ontbijt.

Scheveningen heeft meer dan genoeg te bieden als het aankomt op strandtenten. Staat jouw favoriete strandtent ook in dit rijtje of heb jij een andere favoriet plekje? Laat het ons weten!

Tags: