LOADING

Zoeken..

Share

Hoe vul je een dagje Scheveningen? Tips!

Wil jij graag een dagje Scheveningen doen maar heb je geen idee wat Scheveningen te bieden heeft? Hier zijn een aantal tips om je planning compleet te maken.

Dagje Scheveningen? Dit kun je er doen!

Heb jij een trip naar Scheveningen op de planning staan en heb je geen idee wat je allemaal zou kunnen doen? Hier zijn een aantal leuke activiteiten die je kunt doen en interessante plekken om te bezichtigen wanneer je in Scheveningen bent.

Must do activiteiten

Als je in Scheveningen bent zijn er genoeg leuke activiteiten. Op nummer een staat toch echt het bezoeken van De Pier. Sinds de heropening zijn er allerlei pop-up winkels en eetgelegenheden in De Pier te vinden. Zo is hier het iedere keer weer een verassing wat je aantreft. Daarnaast is het ook mogelijk om uit te waaien op het dak van de pier.

Als je dan toch op de pier staat is een ronde in het Reuzenrad zeker aan te raden. Het rad is 50 meter hoog en vanuit het de attractie heb je prachtig uitzicht over het strand en de skyline van Den Haag. Voor de echte daredevils is er ook de mogelijkheid om te bungeejumpen. Mocht je nou niet zo’n fan zijn van hoogtes is er natuurlijk ook de mogelijkheid om iets leuks te doen dichter bij de grond. Zo kun je een wandeling maken langs de boulevard en kun je bij SeaLife naar vissen kijken zonder daarvoor zelf het water in te hoeven.

Eten op het strand

Natuurlijk zijn er ook eetgelegenheden op de boulevard. Voor de echte Scheveningen-experience ga je naar de strandtenten die op het strand te vinden zijn. Ook hier is er veel keuze, maar er zijn zeker een aantal strandtenten die eruit springen. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om te barbecueën op het strand bij Beachclub Zanzibar en Solbeach. Voor de visliefhebbers is Simonis Aan Zee zeker een bezoek waard en voor heerlijke tapas aan het strand kan je terecht bij El Bully.

Als je op zoek bent naar een strandtent die een lust voor het oog en de maag is kom je via het Zwarte Pad uit bij Barbarossa. Wil je meer van de rust aan het strand kunnen genieten ga dan naar Het Puntje.

Wil je na het eten nog genieten van een leuke activiteit? Ga dan naar Holland Casino, neem een kijkje in het Kurhaus, geniet van een film bij Pathé of ga naar het theater in het Circus Theater.

Tags: