LOADING

Zoeken..

Genieten van de zon? Wij van genieten van zon zijn altijd op zoek naar de laatste hotspots om te genieten van de eerste zonnestralen, om deze daarna met jou te delen.

Nederland is een prachtig vakantieland, zeker wanneer de zon schijnt. Genieten van Zon is een online platform waar je de leukste blogs kunt vinden over alles wat te maken heeft met de zon. Op Genieten van Zon vind je verhalen over het zomerleven, waarbij we een kijkje geven in het leven van de fanatieke strandganger, festivalfanaat en iedereen die geïnteresseerd is in genieten van een heerlijk dagje uit in de zon. Ben jij ook altijd als eerste op het strand en ga je als laatste weg? Dan is dit de perfecte website voor jou om de leukste locaties te vinden waar je kunt genieten van de zonsondergang. Toch liever deze zomer in een hangmat in de tuin of met de kinderen picknickend op het strand? Wij geven dé tips over hoe je hier optimaal van kunt genieten.

Wil je weten wat je echt een keer moet proeven, welke steden het mooist zijn en waar je moet gaan wandelen? Met onze blogs proberen wij jou te inspireren over de leukste activiteiten in het warme zomerweer. Wij delen onze kennis en ervaring, zodat jij optimaal kunt genieten van de zon. Zit je graag met een drankje in een leuk nieuw tentje in de stad, of maak je liever een actieve fietstocht door leuke dorpjes? Wij van Genieten van Zon vertellen je waar je dit het beste kunt doen.