LOADING

Zoeken..

Wat valt er allemaal te beleven in de pier van Scheveningen?

Share

Wat valt er allemaal te beleven in de pier van Scheveningen?

Dit zijn de hotspots, activiteiten en eetgelegenheden van de vernieuwde pier van Scheveningen!

Scheveningen & De Pier

Wanneer je aan Scheveningen denkt, denk je waarschijnlijk meteen aan De Pier. De Pier is lange tijd dicht geweest, maar hij is terug van weggeweest. Wij nemen je mee in wat de nieuwe pier jou allemaal te bieden heeft.

Wandelen over de pier

Natuurlijk is het nog steeds mogelijk om over de pier te wandelen. Een uitstekende manier om lekker uit te waaien of te genieten van het mooie uitzicht. Naast wandelen zijn er meerdere activiteiten op de pier te doen. Denk bijvoorbeeld aan het reuzenrad! In deze 50 meter hoge attractie beleef je het strand en Den Haag eens op een andere manier. Kijk uit over Scheveningen en de skyline van Den Haag.

Naast het reuzenrad is het ook nog mogelijk om van de pier te bungeejumpen en te ziplinen. De bungeejump toren van Scheveningen bevindt zich 60 meter boven zee. Het is mogelijk om alleen te springen en een duosprong te maken. Er bestaat zelfs de mogelijk om een waterdip te maken afhankelijk van het getij.

De Zipline begint op 60 meter hoogte en gaat met topsnelheid naar beneden. Het is zelfs mogelijk om snelheden van 90 km per uur te behalen! Met de dubbel gespannen lijn is het zelfs mogelijk om tegen een vriend te racen.

Wandelen in de pier

Mocht je niet weggelegd zijn voor het grove geschut bovenop de pier is er natuurlijk ook nog genoeg te doen in de pier. Denk bijvoorbeeld aan alle leuke winkels die zich in de pier gevestigd hebben. Voor de sportievelingen is er genoeg keuze aan sportwinkels, denk aan O’Neill en Red Bull Racing Eyewear.

Verder zijn er nog leuke winkels voor unieke accessoires te vinden zoals Spicy Scarves. Hier vind je one-of-kind sjaals. Of bij La Sirena. Hier vindt je naast kleding ook decoratie voor het interieur.

Eten in de pier

In de pier kun je ook terecht voor eten. Zo kun je bij Bar De Pier terecht voor koffie of bier die je lekker kunt nuttigen op het bovendek van de Pier of op het strand. Voor friet kan je terecht bij Friterie Par Hasard. Hier eet je heerlijke versgemaakte friet met zelfgemaakte sauzen. Ook voor ijs kan je terecht in de pier bij ijssalon Veneta. Heb je trek in een grotere maaltijd? Dan kun je uitgebreid eten bij de Kust Lounge, Kibbelking, Pier Pannenkoen, The Rough Kitchen en nog meer restaurants.

Kortom, de pier is zeker een bezoek waard. Er valt genoeg te doen en je kunt er gemakkelijk een hapje eten.

Tags: